Ez amit mi adunk az egy életérzés, amit szeretnénk ha családjával megismerjék megszeressék.
                Mi azért dolgozunk hogy ez az életérzés az Öné is legyen.
    MOBILHÁZKÉPEK,     KEMPING KÉPEK,    ÁRAK,    FOGLALÁS
Egy kis kedvcsinálot irtam mert segítségére szeretnék lenni abban, hogy hova merre tervezd nyaralását, mert mi azt szeretjük, ha Ön egy megalapozott döntést hozz. Abban a hitben nekivágni az útnak, hogy majd ott úgyis találunk szállást, erre inkább ne alapozzuk az éves nyaralásunkat ennél sokkal fontosabb a családi nyugalom és béke mert, nálunk a nyaralás nem csak egy nyaralás mi egy életérzést adunk.
Van viszont egy másik megoldás, ami sokakat riaszt ugyan, még többen soha nem is próbálták, pedig semmi rémisztő nincs benne.
Ez a kempingbe mobilház nyaralás.
Kattints a képre és elindul a videó:KEMPING! Nem is gondolnád, mennyi előnye van, ha úgy döntesz, igen; lefogalalom a nyaralásomat egy kempingben mobilházban. Először is sokkal, de sokkal olcsóbb. De ez nem minden hiszen nemcsak ezért lehet fontos szempont, hiszen ha megnézed, hogy valójában mennyire nélkülözhetőek azok a dolgok, amikről a kempingezés során lemondasz, máris látni fogod, a megtakarított pénzt mennyivel jobb olyan dolgokra elkölteni, amik igazából feldobhatják a nyaralást a nyaralásodat. 
A nyüzsgő sétáló utca, vagy egy meghitt vacsora a pizzériába, tengerparti séta és még sorolhatnám.
Gyakorlatilag nincs szükség több holmira sem, mintha hotelba vagy egyéb helyen töltené töltenéd az idődet, hiszen ott is jobbára csak reggel és éjjel tartózkodsz, amikor aludni térsz haza.
Különbség leginkább a konyha tekintetében van,  De ez sem
olyan tragikus, – ha mindenáron ragaszkodsz a főzőcskéhez meg lehet oldani
mert van konyha, ami gyors ételeket elkészítéséhez kíválóan alkalmas,

Hálózsákra biztosan nem szüksége-szükséged lesz, mert mi minden mobilházhoz adjuk a párnát paplant, de kérlek hozz ágyneműhuzatot ls lepedőt.
A mobilházban van fürdöszoba és mellékhelyiség de a kemping közös fürdő.

A kempingek másik előnye, hogy általában vízparton tengerpart szélén fekszenek, tehát a mobilházzal zárt strandot is kapsz. Biztos lehet lehetsz benne, hogy itt nem találkozol a többi strandra jellemző hering-szituációval.

A kempingezés talán legnagyobb előnyéről még nem is esett szó. Ez pedig az a hihetetlen szabadság, amit a lehetőség határtalansága ad. A kemping egy olyan kötetlen atmoszférát biztosít amit semmi nem tudd felülmúlni.

A kempinges nyaralás két táborra bontja a nyaralókat. Egyik csoport soha nem próbálná ki, a másik pedig esküszik rá. Nézz szét ezen az oldalunkon s bízom benne törzsvendégeink közt köszönthetünk.
Ha megjött a kedved, tetszik amit szeretnénk neked adni, vagy kiprobálnád ezt az életérzést, akkor ne habozz hívj vagy írj!
Telefon:06-20-367-0273 és email:olasznyaralas@gmail.com