Nyaralni jó helyen - jó áron -a családdal és a barátokkal is lehet!
                           Városnézés vagy Balatonpart - nálunk találja amit keres!


                              Ha Falusi (bor-)turizmus, akkor Szeremley Birtok,

Amennyiben hegyekkel övezett, festői környezetre vágyik, szereti a nyugalmat vagy pazar környezetben szeretné eltölteni szabadságát szereti a aktív pihenés szépségét, esetleg strandolna és kedveli a hagyományőrző fesztiválokat, szeretne egy bortúrán résztvenni akkor megtalálta úti célját.
A Balaton-Felvidéki Nemzeti Park szívében fekvő badacsonyi borvidék központjában falusi vendégszeretettel, saját gazdaságunk adta kiváló alapanyagokból (szürke marha, mangalica és bivalyhús) készült ételkülönlegességekkel és világhírű borgazdaságunk boraival várjuk kedves Vendégeinket.
Itt talál minket: Térkép.

Az apartmanszobák  lenyűgöző panorámával rendelkező Szeremley Fehér Ház felső szintjén található. Ezekből a szobákból a Balaton és a táj szépsége új értelmet add az életünknek, itt teljesen ki tudja magát piheni.
Szobáink 2, 3 és 4 ágyasak, továbbá nászutas lakószátály is várja lakóit, a felszereltséghez tartozik, hogy  minden szobánk fürdőszobával, babakáddal gyereketettőszékkel felszereltek.
Az apartman ház összesen 30 fő befogadására alkalmas. 

A Kicsiknek kellemes szórakozást nyújt a birtokon kialakított játszótér vagy az igazi vadregéyes éritetlen táj.  A Nagyoknak pedig számtalan kikapcsolódási lehetőséget tudunk biztosítani, kiemelve a 7 soros borkóstolót és a vitorlázást, vagy csak egy kellemes séta a Balaton partján a hajnali vagy délutáni napsütésben.

Ez valóban az a hely ahol mindenki megtalálja azt amiért a pihenést pihenésnek, nyaralást nyaralásnak hívják.

Itt ez a ház valóban az a hely ahol álomesküvők lebonyolítása sem okoz gondot nekünk, mert mind a ház stilusa és teljes szerviz szolgáltatásaink A feledhetetlen élményt garantálja,  továbbá a násznépet is el tudjuk  szállásolni.

Várjuk Önöket sok szeretettel; Szeremley Krisztina.